fredag 13. juli 2012

Nyankomne i Brisbane

Da hr vi hatt to dager i Brisbane. Vi kom rundt kl 10 i gaar - to timer forsinka. Vi kom oss gjennom passkontroll og alle mulige andre kontroller de har uten at noe ble beslaglagt, og ingen av oss ble sendt hjem igjen - so far so good:)
Naa bor vi paa Chill backpackers hvor vi har et bittelite rom, men det er veldig sentralt og det er rent og pent, saa vi klager ikke. Vi skal vaere her en uke i forste omgang - krysser fingrer og taer for at vi har funnet et sted aa bo i lopet av den tida.

I gaar gikk dagen med til aa skaffe oss telefonnr, se oss litt om i sentrum (mest for aa prove aa ikke sovne altfor tidlig), og handle litt mat. Vi la oss kl 18 paa kvelden og sov til midnatt. Da var begge lys vaakne, saa vi gikk oss en tur og kryssa en av broene som gaar over elva. Brisbane er ganske saa fin om kvelden ogsaa:)
Etter hvert sovna vi igjen og stod opp kl 7 i dag for aa finne veien til skolen. Der var det to informasjonsforelesninger om aa leie i Brisbane og generell info for nyankomne - greit aa faa med seg. Og moro aa se skolen - campus er digert!! Har skaffa meg en egen app for aa klare aa finne fram der!
Naa er det fullt opp med aa finne et sted aa bo - har vaert paa en visning, men den var ikke aktuell (for mye skitt og rart), saa vi haaper vi er heldigere!

Ellers prover vi aa orientere oss i forhold til kollektivtrafikk, hvor ting ligger i forhold til hverandre, enrolment paa skolen osv.. i tillegg til at vi fortsatt er litt jetlagged. Det blir derfor ikke saa mye mer herfra i dag - men i bunn og grunn; det er herlig aa vaere oss, og selv om vi er ganske saa trotte naa, saa koser vi oss oppi alt kaoset:) Gleder oss til aa ta fatt paa livet her:)

Cheers!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar